CATERING

Forrett

Delefjøl kr 348,-
Sharing platter

Ost fra Rygge meieri, aioli, Tronfjellskinke, salami,
villreker i hvitløk- og chilismør, oliven, mandler og tomatsalat
(hvete, skalldyr, sulfitt, melk, mandler)

Gravlaksmosaikk kr 155,-
Norwegian marinated salmon

Sennepssaus, pepperrot, syltet løk
(fisk, sennep)

Braiserte andevinger kr 154,-
Braised duck wings
Med eplereduksjon, pære, vårløk og granateple
(melk)

Hovedrett

Delefjøl kr 348,-
Sharing platter

Ost fra Rygge meieri, aioli, Tronfjellskinke, salami,
villreker i hvitløk- og chilismør, oliven, mandler og tomatsalat
(hvete, skalldyr, sulfitt, melk, mandler)

Gravlaksmosaikk kr 155,-
Norwegian marinated salmon

Sennepssaus, pepperrot, syltet løk
(fisk, sennep)

Braiserte andevinger kr 154,-
Braised duck wings
Med eplereduksjon, pære, vårløk og granateple
(melk)