Forrett
Delefjøl kr 360,-
Sharing platter
Lun Chevre med honning, aioli, kjøttboller, spekemat,
villreker i hvitløk -og chilismør, oliven, mandler, tomatsalat.
(Hvete, skalldyr, sulfitt, melk, mandler, egg, sennep)
Villreker i hvitløk -og chilismør kr 170 ,-
Prawns with garlic and chili.
Med salat og lime.
(Skalldyr, Melk, sulfitt)
Ceviche leche de tigre kr 169 ,-
Frisk lime, chili, hvitløk, selleri med dillemulsjon og tortillachips
(Fisk, selleri, egg, sennep, melk)
Hovedrett
Filet av kveite med arktisk caviarsaus kr 415,-
Halibut with caviar sauce
Petit poispure og sesongens grønnsaker.
(Fisk, melk, sulfitt)
Entrecôte av norsk storfe kr 425,-
Entrecôte of veal
Med espumabearnaise, aspargesbønner og sellerirotpuré.
(Egg, melk, selleri og sulfitt)
Bryst av Liveche kylling kr 385,-
Supreme of chicken
Grønnpeppersaus, sesongens grønnsaker
(melk, soya, sulfitt)
Sopprisotto (vegetar) kr 285,-
Mushroom risotto
(melk)
Dessert
Eple- og sitronmousse kr 167,-
Apple and lemon mousse
Yoghurtsorbet, crumbles og friske bær.
(Egg, hvete, mandel, melk)
Sjokoladenemesis kr 170,-
Chocolate Nemesis
Bringebærsorbet, friske bær og crumbles
(Egg, melk, Hvetemel)
Norske oster kr 182,-
Assorted Norwegian cheese
Plommechutney og valnøtter i honning.
(Melk, valnøtter, hvete)
Viner på glass (15 cl)
Musserende:
Castelbert Prosecco Doc Extra Dry, Pirovankr 130,-
Aromatisk med hint av pære og fersken. God balanse, lett og fruktig.
Hvitviner:
Husets hvitvin kr 130,-
Petit Chablis Vibrant, La Chablisienne, Frankrike
kr 150,-
Ung og slank, preg av eple, sitrus og urter, hint av mineralergod mineralitret.
Rødviner:
Husets rødvin kr 130,-
Barbera d’Asti Lavignone 2022, Pico Maccario, Italia
kr 150,-
Saftig, fruktig med avstemt syrepreg og moderate tanniner.
Lyst kjøtt og ost
Dessertviner:
Graham’s 10 Years Old Tawny, Portugal kr 100,-
Nyansert og fatlagret stil, preg av rosin, fiken og svale urter, litt røde bær, marmelade og nøtt.
Sjokolade og karamell desserter